Dieren

Handel in zieke pups

Bekende broodfokkers

De naam doet vermoeden dat je te maken hebt met een vrolijk en gezond hondje, maar helaas is Happy Doggy niets meer dan een broodfokker. Voorheen had deze broodfokker een andere naam zoals Dierenplezier en Puppyhouse. Allemaal namen die erop wijzen hoe goed en leuk de dieren het zouden hebben, helaas is het tegendeel waar. De broodfokker biedt verschillende rassen aan, vaak komen de hondjes uit Tsjechië waar ze een ware puppyfabriek hebben. Koop hier nooit een hondje, google de naam en je weet voldoende waar je mee te maken hebt.

Hoge prijzen en zieke pups

Wanneer je kijkt naar de prijs die je betaald voor een pup, denk je dat je te maken hebt met een erkende fokker. De hondjes worden namelijk verkocht voor zeer hoge prijzen, maar je komt er al snel achter dat je een hondje hebt gekocht wat niet gezond is. Een bezoekje aan de dierenarts bevestigd je vermoeden, je hebt te maken met een broodfokker die maar op een ding uit is. Geen gevoel, geen greintje empathie naar de hondjes toe, alleen maar gericht op geld binnenhalen. Happy Dog is niets meer dan een geldmachine uit Tsjechië, ten koste van arme pups met hun moeder. Stop dit dierenleed en koop niet impulsief een hondje via internet.

Bekende broodfokkers

Speur het internet af

Ga je zoeken op bijvoorbeeld Happy Doggy, dan kom je er al snel achter dat je te maken hebt met een broodfokker. Eigenlijk is het heel eenvoudig, google je het telefoonnummer, de naam van het bedrijf, of de naam van de eigenaar dan weet je al voldoende. Koop ook nooit een pup via een advertentiesite, een erkende fokker zet zijn hondjes daar niet neer. Vaak zijn de hondjes van een erkende fokker al snel weg, en is adverteren ermee niet nodig. Laat de pup nooit thuis bezorgen, een erkende fokker zal je ook nooit direct een pup meegeven. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *